Απολύμανση του αέρα στους κλειστούς χώρους με ειδικές συσκευές συνιστούν οι ειδικοί.

 
Όπως ανέφερε η αμερικανική Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας (Environmental Protection Agency, EPA) έχει ζωτική σημασία για την προστασία από τους ιούς.
Η αλυσίδα μετάδοσης του νέου κοροναϊού δεν σπάει, καθώς υπάρχει αλληλεπίδραση ανάμεσα στους εργασιακούς χώρους και την ενδοοικογενειακή διασπορά, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες οι επιδημιολόγοι του ΕΟΔΥ.
Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η μετάδοση του κοροναϊού γίνεται στους κλειστούς χώρους όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας: στα σπίτια και στη δουλειά μας.

Ο ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΗΡΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

Μια νέα γενιά απολύμανσης αέρα!

Με την τεχνολογία Triple Shield, ο έξυπνος πολυλειτουργικός απολυμαντήρας, ενσωματώνει τρεις τύπους αποστείρωσης σε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό πλήρες πακέτο. Χρησιμοποιώντας φίλτρα Hepa, φίλτρα ενεργού άνθρακα, προ-φίλτρα, UV-C και τεχνολογίες πλάσματος, το αποκλειστικό μας σύστημα απολύμανσης αέρα διασφαλίζει τη μέγιστη απολύμανση αέρα.


Η αποτελεσματικότητα της συσκευής απολύμανσης αέρα MSP έχει δοκιμαστεί σε κύκλους δοκιμών,σε ανεξάρτητα εργαστήρια, με ιούς, βακτήρια, σκόνη και φορμαλδεΰδη (= οσμές).
Ο βαθμός διαχωρισμού ολόκληρου του συστήματος έχει ελεγχθεί εργαστηριακά με αποτέλεσμα >99,99%!!

ΦΙΛΤΡΟ HEPA

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑ TVOC

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ PM2.5

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑ TVOC (ΑΕΡΙΑ)

ΠΡΟ-ΦΙΛΤΡΟ

AirQSense

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ UV-C

ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ

ΠΛΑΣΜΑ AIRQSENSE

VERWAY MSP Τεχνολογίες


Αμεση απολύμανση με τον έξυπνο πολυλειτουργικό απολυμαντήρα MSP!

Για το σπίτι σας, το ιατρείο, το φαρμακείο, το κατάστημα η το γραφείο εργασίας, χώροι με πολλά άτομα όπως:
σχολείο, καφετέρια, ταβέρνα, κομμωτήριο κ.ά.

Η απολύμανση του αέρα είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας, σε όλους τους χώρους που βρισκόμαστε.

 

VERWAY MSP Τεχνολογίες

Η Verway ως εταιρία καινοτομίας, δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά.

Γιατί είναι σημαντικός αυτός ο κλάδος της βιομηχανίας?

Το θέμα των βακτηρίων, των ιών και η έννοια της υγιεινής, θα επηρεάσει τη ζωή μας περισσότερο από ποτέ και θα μας συνοδεύει για πολύ καιρό.
Ολοι οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στο θέμα της υγείας τους και αναζητούν λύσεις προληπτικά για να είναι ασφαλείς.  Οι κινητοί απολυμαντήρες εσωτερικών χώρων αποτελούν μια ακμάζουσα αγορά με τεράστια προοπτική. 
Η Verway με τους συνεργάτες της θα αποκτήσουν μεγάλο μερίδιο σε αυτή την αγορά. Ωστόσο, το καλύτερο σημείο εντοπίζεται στο ότι, η επένδυση σε κινητούς απολυμαντήρες αέρα,
θα χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, εφόσον πληρούνται ορισμένα κριτήρια, όπως το φίλτρο HEPA

Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργασία στις πωλήσεις η το μάρκετινγκ, παρακαλώ αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μάθετε από τους πρώτους στην Ελλάδα

 
Please enter your email, so we can follow up with you.
 
 
 
ΖΗΤΟYΝΤΑΙ συνεργάτες στο δικτυακό marketing και εμπορικοί αντιπρόσωποι για την προώθηση τους δύο μοναδικούς ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΗΡΕΣ MSP! – Παρέχεται franchise, χονδρική & εταιρικό E-shop σε 5 χώρες.

Scroll Up
error: Content is protected !!